Trend tour

Firstmoves Trend Tour er en spændende og lærerig inspirationsdag, der tager afsæt i madtendenserne. I fremtiden. Og i det, der sker lige nu. Dagen starter med en valid indsigt i fremtidens fødevareadfærd. Hvad fremtidens forbrugere vil lægge vægt på. Hvilken købsadfærd de vil udvise og hvorfor. Og hvordan denne indsigt kan målrettes markedsindsatsen ikke mindst.

Firstmoves altid nye fremtidsviden kombineres med en sanselig fornemmelse for tidens madmuligheder. Ledt an af vores samarbejdspartner, Marie Holm, besøges nogle af Københavns dygtigste og mest interessante mad- og drikkespecialister, hvor håndværk, passion og kvalitet er gennemgående. Vi kommer helt bag facaden på byens mest interessante madsteder. Dem som sætter dagsordenen på den danske madscene.

Trend Tour er et heldagsarrangement, der henvender sig til alle, som interesserer sig for fødevarer. Såvel fødevareproducenter og organisationer som forlag og bureauer. Og for alle medarbejdere på tværs af virksomheden.

Programmet  følger udviklingen. I takt med at der dukker nye, spændende madhåndværkere og madsteder op. Det er naturligvis også muligt at få en skræddersyet inspirationsdag.

Vi havde en fantastisk spændende dag med Firstmove og Marie Holms trend Tour. De nye trends og de mange smags- og sanseoplevelser har givet stor inspiration til vores arbejde fremadrettet. Kan kun give min varmeste anbefaling”
Laurent Ponty, Category Director, Arla