Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/firstmove.dk/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 844
FIRSTMOVE - 2021 | Innovation

Innovation

Firstmove innoverer og udvikler med afsæt i fremtiden. Vi forestår indsigtsbaserede innovationsprocesser for virksomheder og organisationer. Vi har udviklet to unikke innovationsværktøjer, Futuremapping og FoodInnovator, der begge skaber nye produkter, koncepter og services til markedet. Værktøjerne er baseret på den nyeste viden om markedets kommende behov. Og tager på samme tid udgangspunkt i virksomhedens konkrete udfordringer. Værktøjerne sikrer en hurtig og effektiv innovationsproces med konkrete og relevante markedsidéer. Klar til konceptualisering, test og lancering.

Futuremapping er et unikt strategisk udviklings- og innovationsværktøj, der tager afsæt i markedets kommende adfærd og de mere klassiske tilgange som handlingsparametre, segmenter og forbrugssituationer. I krydsfeltet mellem disse tilgange skabes en strategisk platform for udvikling af nye produkter, koncepter og services til markedet.

FoodInnovator er et oplevelsesbaseret idégenereringsværktøj, målrettet fødevareerhvervets specifikke udfordringer. Det er et værktøj, som opererer i spændingsfeltet mellem forskellige oplevelses- og sansetyper og som skaber bro mellem oplevelser og innovation.

Firstmoves innovationsprocesser ender ud i et værdifuldt idékatalog, der transformeres til konkrete nye produkter, materialiseret i form af værdiafsæt, indhold, prototype, mængde, smage, størrelse mv.